En resa börjar med ett steg, ett pussel börjar med en pusselbit

En av mina sysselsättningar under tiden hemma har blivit att slagit upp ett tusenbitars pussel på vardagsrumsbordet. Det börjar ta sig nu! Himmeldelen har jag lyckas få till idag. Ibland kommer flytet och bitarna bara magiskt passar där de inte passade innan.
 
 
Himmeldelen är favoritbiten än så länge med färgövergången från blått till grönt, gult och orange.
Förutom att pussla har jag planerat om mina squash som börjat gro och tittat på 90 days fiancé: before the 90 days. Är det någon annan som ser på den? Vilken är favorit säsongen och favoritkaraktären? Min är nog säsong 2 som jag tittar på nu och favoritkaraktären är lätt Darcey. Tycker hon är hysteriskt rolig att följa.
 
Det känns som att det är viktigt att underhålla sig när en nu är hemma större delen av dygnet men inte är inte så jäkla lätt alla gånger. Jag känner att jag blir sjukt uttråkad, ofokuserad och har väldigt ont i öronen från att ha haft hörlurar på mig större delen av dagen trots att jag är ensam hemma, hahah! Vet inte varför jag jämt har det, det blir typ beroendeframkallande.
 
Vad gör ni för att hålla er underhållna under karantän? Kommentera gärna under inlägget🙂
Taggar: Bilder, Pussel, Uttråkad;

Nomnomnom

Införskaffade några nya fröstavar till Ratata vilket resulterade i några söta bilder på honom 😍
 
Har ni några husdjur? Hade ni velat ha fler djurbilder på bloggen? Kommentera gärna nedan.
 
Taggar: Bilder, Hamster, Husdjur;

Klippning

Före:
 
Efter:
 
(Jag insåg när jag gjorde inlägget att kvaliteten på efterbilderna var mycket sämre då de är taget i konstigt motljus, med min mobilkamera och min lillasyster som fotograf. Anledningar är för att jag klippte mig i Hammerdal och bilderna är tagna hos mamma och förebilderna är tagna i "The Golden Hour" med en bra systemkamera, men sånt som händer ibland, kanske ska försöka göra mitt nya hår rättvisa med finare bildet i ett annat inlägg, vi får se. Hoppas ni gillade inlägget i alla fall!) 
 
Vad tyckter ni? Vilket hår gillar ni bäst långt eller kortare?