1:a september

Dagen började med att min syster som vanligt kom förbi innan skolan eftersom hon har lite tid att döda på morgonen. Själv låg jag kvar en stund och mös med Johannes innan jag gick upp och höll henne sällskap. Efter det bar det av till skolan för att skriva ihop en intervju jag procrastinerat hela sommaren.. Har satt deadline på fredag så får se om latmasken kan fixa det! Hahah!
Uppdate: Intervjun är preskriberad!!! Jag pushade mig de sista 20 min av intervjun och skrev det på svenska istället för engelska, jag strök även under i texten på de ställen jag tror kommer vara viktiga för uppsatsen! Känner mig sjukt stolt över mig själv!
 
Vid 11-12 tiden var preskriberingen klar och jag kände jag mig otroligt nöjd och duktig. Jag hade nog kunnat sitta längre men jag vet hur jag är och om jag sitter jättelänge en dag är jag helt slut i typ 3 dagar efteråt, och målen är att skriva/plugga varje vardag och orka det och inte att göra slut sig själv på en gång. 
 
Första gången jag känner efter påriktigt och faktiskt följer det. Efter preskriberingen gick jag och fikade med en kompis medan jag väntade in en annan kompis men redan då kände jag mig såååå himla trött... Efter fikat gick jag och min kompis hem och jag la mig i soffan och vilade, efter en stund kom den väntade kompisen och vi surra lite med henne men jag var så fruktansvärt trött. Planen var att jag skulle följa med henne till hennes nya lägenhet och hjälpa henne stöka där men jag orkade verkligen inte.. Jag däckade på soffan och hörde inte när de gick, sen vaknade jag typ 3 timmar senare helt förvirrad. 
 
Resten av kvällen spenderade jag och Johannes med att kika på film. Vi såg en av mina favoritfilmen Now You See Me 2.