Moasadventure.blogg.se

Dagis

Publicerad 2016-04-11 21:47:00 i Min vanliga vardag,

 
Idag var en bra dag även fast jag är jättetrött. Lekte städ- och mattant på dagiset jag jobber extra på och det var någe nytt, men som de mesta så löste sig det också. Att jobba med barn är ju faktiskt ganska roligt. Efter jobbet ringde jag tanten min (som är som en moster) som bor på vägen hem, så åkte jag dit och åt middag och var lite med hennes yngsta dotter (som är det närmsta till en kusin jag nånsin kommit) och sen däcka jag på deras soffa med deras bjässe till katt, Biff, på magen. Ganska mysigt. Sen åkte jag hem och har tillbringat resten av kvällen med att lära (spela) The Sims 2 med Tindra, var ju som att återuppleva en bit av barndomen <3
  
Till morgondagen nalkas jobb till tolv, sen ringde My ikväll och behövde hjälp att röja på gården så då ska jag fara dit efter jobbet och hjälpa till med det. Det är alltid roligt att kunna hjälpa till lite.
 

Madame Tussauds

Publicerad 2016-04-10 19:31:00 i London, Nya äventyp,

Madame Tussauds var ju en upplevelse för sig, dessutom hade de just när vi var där någe jubileum så de hade en star wars edition men 4D bio om superhjältarna från Marvels och det var en upplevelse det med. Samma sak hände på London Eye, då hade de också en 4D bio. Sen tog vi ju såklart massa bilder med de vaxade kändisarna såklart, och här är några av jätte jättemånga bilder.
Promnight
 
 
Nu fär ma'!
Pick your fights..
Nöjd tjej <3
Interrupted a typical fader/son fight...
Kul att inte va minst for once :D
Shhhh....
Alla singel tjejerna!
Avslutar inlägget med en chill bild med presidenten, inte illa.
 

Liknande inlägg

London Bilder

Publicerad 2016-04-10 19:05:00 i London, Nya äventyp,

London var underbart! Vi tog sjukt mycket bilder och här är några av det. Vi hittade en ascool affär som M&M world och det var helt underbart där! Fanns bara M&M saker och det köpte en M&M hoodie och fick en M&M filt på discount, Emmelie köpte en M&M skål som hon var väldigt nöjd med.
När vi åkte London Eye blev jag lite höjdrädd och Emmelie må ju ha tyckt jag va största fjanten där.. Men det var högt, okej!
Charles Dickens museum, 22b Baker street och Piccadilly Circus var andra platser och sevärdigheter vi var och tittade på. En helt perfect resa enligt mig.
 

Om

Min profilbild

Moa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela