Moasadventure.blogg.se

TATUERINGSDAGS!!!!

Publicerad 2018-06-20 17:31:00 i Nya äventyp, Tatuering,

Stunden har äntligen kommit!! Nu vare dags att tatuera sig och jag var jättetaggad! Jag har länge pratat och funderat på att skaffa en tatuering, vilken tatuering det ska vara, vart den ska sitta och vem som ska göra dem. Så för några månader sen bestämde jag mig och bokade en tid.
 
Som det nervrak jag är, hade tvingat med Johannes och hans bror att följa med mig. Det var väldigt skönt att ha dem med mig som stöd. Maria (tatueraren) har tatuerat både Johannes och min pappa ett flertal gånger och jag har hört mycket bra om henne, så jag var inte oroligt för det, utan det var mest för att jag själv har så svårt att vara bekväm runt nya människor och att jag hatar att gå till nya platser (för att träffa människor) själv.
 
Störtnöjd blev jag med resultatet och det har läkt jättebra (i mina ögon i alla fall, bild kommer längre ner så ni kan titta själv).
Det var en väldigt spännande upplevelse och var betydligt mindre smärtsam än vad jag förväntade mig, de mittersta två kändes knappt allt medan den närmast handen gjorde att handen pirrade lite och den närmast armvecket, vilket var den hon började med, mest var obehaglig för den påminde lite om när man ska ta blodprov. Summa summarum var det en väldigt rolig upplevelse!
(Bilderna tog med min mobil av Johannes)

Skolavslutning, Stockholm och interactive introverts

Publicerad 2018-06-19 11:24:00 i Nya äventyp,

I fredags fick lillsyrran sommarlov vilket är något hon var väldigt nöjd över, fattar inte att hon redan är 14 år... Betyder det att jag är gammal nu...? Helt sinnessjukt.. Det var en väldigt fin avslutning med massa sång, några sånger man till och med kände till *mind blown*. Syrran är i den blåa känningen längst fram. (Skrev mer i första inläggen meeeeen det försvann...)
Efter skolavslutningen var det bara att åka till Östersund och packa och städa lägenheten (eftersom jag inte kommer vara där på ett tag) och sedan invänta lördagen då jag skulle strax innan 8 ta tåget ner till Stockholm. I vanlig ordning så tog jag en cirka 3 timmars powernap efter att ha städat lägenheten så det vart inte många timmars sömn för mig, inte heller på tåget sov jag så mycket. Väl nere i Stockholm, utan en sekunds försening från tågets sida, ringde jag till Felicia som bor där och bad henne komma och gå på stan med mig, vilket hon inom en tid gjorde. Det var sjukt roligt att träffas igen, vi virra runt lite i Gamla stan då ingen av oss är där så ofta, och vid 5 tiden åkte jag till Mia som jag skulle gå på interactive introverts showen med.
Showen var väldigt intressant och det var kul att se Dan Howel (f.d. danisnotonfire) och Amazing Phil live! För den som inte vet är det två youtubare och tittade väldigt mycket på som tonåring men har inte sett på dem så mycket som vuxen (höhöh, jag är vuxen nu :3). Det var skönt och kändes lite som att knyta ihop det kapitlet från mitt förflutna, lite som när jag och Felicia såg på One Direction efter att varit lätt bessat av dem i sisådär ett år kanske. Då det var himla kul och udda upplevelse att se dem live. 
Efter showen åkte vi på en hemmafest hos någon av Mias kompisar, det var trevligt folk men som den pentionär jag är hade jag hellre varit hemma, inrullad i en täck-burrito och tittat på Netflix, meeeeen man kan inte få allt.
Dagen efter det alltså söndagen åkte jag hem till Felicia och bara satt och åt kladdkaka och snackade skit med henne hela, well, dagen och natten basiclly. Det var sjukt härligt att få träffa henne igen då vi som yngre nästintill satt ihop i höften. Det är skönt med sådana vänner som man inte behöver träffa varje dag men ändå har kvar vänskapen för varandra, cheesey men sant :).
 
Nästa dag, alltså måndagen var det dags för mig att åka tillbaka men inte förrän vid 5 tiden, så vi alla tre, Felicia, Mia och jag tog tillfället tillakt och strosade runt på Stockholm gator (vilka vet jag dock inte, det var Mia som fick vara kartläsare). Efter vad som verkarde vara en evighets strosande hittade vi en vintage affär och gick in och tittade runt. Jag var väldigt imponerad då sådana affärer inte är så vanliga här uppe. Sedan tog vi lunch vid ett woffenställe också med vintage tema, där wofflorna var enorma och inredlignen retro. De hade till och med en jukebox, vilken jag tror jag var mest facinerad av. Efter det följde de mig till tåget och vinkade av mig, så började resan hemåt igen.
 
 

Liknande inlägg

Första läsåret avklarat, nästan i alla fall

Publicerad 2018-06-16 09:33:46 i Min vanliga vardag, Studier,

Nu, sen en vecka tillbaka är mitt första läsår på MIUN avslutat, med bara en uppsamlingstenta som ska KLARAS i augusti, heheh, kan inte lyckas alla gånger. 
 
Det sägs alltid att tiden går fort när man har roligt, vilket stämmer, men vem skulle trott att gå på universitet skulle va såhär roligt?
Det känns verkligen som om jag lärt mig saker, saker jag faktiskt kan ha användning för i jobb-/verkliga livet, hör och häpna!
 
 
Mycket gott har hänt under det här läsåret; jag har träffat fantastiska människor både på och utanför skolan, fått (äntligen) flytta hemifrån påriktigt och bo själv, lärt mig massa nyttiga egenskaper och lärt mig mycket om mig själv, samt mycket mycket annat.
 
Så nu blir det lite sommarlov, en snabbvisit till huvudstaden och cirka en månads jobb innan nästa termin börjar. 
Så nu sitter jag på tåget mot Stockholm för första delen på listen. Sov cirka 3 timmar (om ens det) och har än så länge inte kunnat somna på tåget, så jag är lite trött. Men med lite bra musik i lurarna går ju det mesta har jag märkt. 
 

Om

Min profilbild

Moa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela