Moasadventure.blogg.se

Hej små kakor!

Publicerad 2015-06-29 00:02:00 i Allmänt,

Hej på er! Nu är studenten och allt stök med det avklarat!! Skolan är klar och blev det den 5/6, skönt! Orkar inte lägga upp nå bilder på det ^^. Veckan efter studenten jobbade på ålderdomshemmet i Hammerdal och ännu veckan efter åkte jag till Stockholm med momma och Tindra. Fick åka tåg själv och beställa taxi själv. Va typ det läskigaste jag gjort... Men mina vuxenpoäng gick iaf i taket efter det! En stund iaf.. Stockholm var nice o jag fick leka stor i en och en halv dag, och på de dagarna han jag inse att jag är fascinerande och typ jätte folkskygg för folk i allmänhet. Jag han också gå och bli frälst mitt på ljusa dan på öppen gata utanför centralstationen, som jag gör ett inlägg om sen. Sen när vi kom hem började jag jobba igen och trivs som tusan där! Sen har sommaren bara flytit på som den ska.
 
Lördag 27/6
På fredagen åkte Emmelie och jag till Hammarn där vi sov från fredag till lördag på hotel och hade lite hotelmys bestående av godis och en dokumentär och vilka fördelar utbildning har, rätt intressant om ni frågar mig.
Dagen efter åkte vi flak upp till Hammarbacken och träffade lite folk, kikade på snygga gamla bilar och sen på kvällen cruisade runt en stund på Hammarn. Sen fick jag sova hos min vän Amanda och hennes sambo ute i ingenstans på deras lilla idyliska gård!
 
 
Söndag 28/6
På söndagen var det Tupperware för hela slanten. Jag ska nu själv börja sälja och fick ihop tillräkligt till start kittet och lite annat. Känns ju jättebra! Det här känns även lite som en utmaning och/eller övning för att övervinna min blyghet. Ibland fattar jag inte hur jag tänker.. Men allt ska ju provas så varför inte? Jag har alltid gillar att sälja saker och har velat jobba med det länge, jultidningarna var en favosysla som barn och detta är typ jultidningar 2.0 adult edition, så förhoppningsvis kommer det flyta på och vara roligt! 
 

Måndag 1 juni

Publicerad 2015-06-01 13:32:27 i Allmänt,

Igår tog jag bussen in till staden och fick sitta bredvid Mia så jag hade pratsällskap hela vägen, sen gick jag och partner in crime och lite till iväg till Big papa's och köpte lite middag. Eftersom Ann bor bara runt hörnet så beslutade vi oss för att våldgästa henne och strax efter kom My och Johan som hade vari och köpt glass dit också. Så satt vi där till sent och sen gick jag och Felicia hem till hennes lägenhet och sov där. Det var mysigt att sova hos henne igen, tyckte jag. När jag vaknade låg hon på soffan, höhöh. Så imorse drog vi oss och såg lite på Supernatural och sen drog jag till skolan för o ränsa skåpet, det är nära nu!
 
När jag hade kommit hem så ringde jag till Wedemarks och beställde en 15 bitars smörgåstårta till studenten!! Kul med stor släkt hahah. Så då har man avklarat dagens vuxenpoäng eftersom jag har stora jävla problem med att ringa folk.. Jag borta städa inför fredagen men om jag känner mig själv rätt så kommer jag antagligen bara chilla se på Supernatural och äta mitt himla godis som jag inte ens vet varför jag köpte... Har inte gillat godis på flera år ^^'

Liknande inlägg

Om

Min profilbild

Moa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela