Moasadventure.blogg.se

Fredag 3/7

Publicerad 2015-07-06 17:39:00 i Allmänt,

I fredags fråga momma om jag ville följa med till Gåxsjö och kolla på konsert med henne och hennes vän Birgitta, och gäralöus som ja är så sa jag ja till detta! Något jag inte ångrar!! Ann-Chatrine Wikander och Erik Lihm var asbra!!!! Köpte ett album och tog en Selfie med henne. Hon var jättegullig! Erik Lihm vågade jag inte fråga om en selfie med xD. Har ju min lilla samling med selfies (Y) heheh
 

Kaj!!

Publicerad 2015-07-01 23:05:48 i Allmänt,

Idag hittade jag en ung kaja som ännu inte har lärt sig flyga! Å den var så söt! Jag döpte den till Kaj och tänkte att jag tar hand om den tills den lärt sig flyga. Så jag och moffa (som tyckte det här lät lika roligt som jag) drog iväg till stan och köpte mask och hämtade även upp Flisan hos henne. När vi kom tillbaka så ville inte Kaj äta av masken vi köpt utan skrek bara efter sin mamma (antog jag). Kaj kunde viseligen inte flyga men han kunde hoppa. Så han hoppade upp vid fönstret och ner på marken efter att varit inne på vår altan i några timmar. Det var synd eftersom jag alltid velat ha en Kaja ända sen jag såg Arn tempelriddaren första gången (x antal år sen alltså), det hade bara varit så himla cool, men ni vet vad de säger; Lätt gånget, lätt förgånget... Men fick lite kul bilder iaf!
Kaj var en väldigt nöjd fågel i mitt sällskap :3
 
 

Liknande inlägg

Jag fick en bibel!!!

Publicerad 2015-07-01 00:07:00 i Allmänt,

Min frälsning
Jag och min vän Elina hade varit och ätit frukost på stan och surrat på om det mesta. Strax efter 12 hade vi då vandrat till centralstationen där hon skulle åka till jobbet. Så vi skildes åt och jag stoppa ner mobilen i backfickan och började gå därifrån. När jag vänder mig om tar en karl i kanske 60 års åldern tag i min arm och säger med en skånsbrytning; Du ska inte ha den så där, då kan någon ta den för dig. Och jag, som den lite lätt skygga norrläningen jag är, (note: ficktjuvar är inte ett ord i mitt ordföråd) vänder mig om och undrar om jag ska springa, gråta, slå ner honom eller bara go with the flow och låtsas som jag vet vad han talar om. Och som den cooling jag är, valde jag det sista. Så jag ursäktar mig lite smooth med att jag inte är här ifrån och helt enkelt inte visste bättre, vilket i oförsig inte är en lögn.
Efter detta så småpratar vi lite om väder och vind. Och när jag desperat försäker dra mig där ifrån stoppar han in handen i innerfickan och säger; Innan du går, kanske du vill ha den här? Tänker han skjuta mig nu? Nope, då tar karl fram en bibel UR JACKFICKAN!!, och ger den till mig. Välsingnar mig med lyckoönskningar från Gud och sen lämnar han mig, lite lätt jättechockad och med en bibel i handen, mitt bland alla springande stressade stockholmare, den fina fina dagen den 16 juni 2015. Livet är bra roligt att leva ibland!
 
 

Om

Min profilbild

Moa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela