Kattfödelsedag!!! Diego blir 8 år!

Crazy Cat Lady Warning!
 
Nu har Facebook gett mig en fin påminnelse om att en av min ögonstena, Diego, fyller 8 år idag! Kommer ihåg hur sjukt överlycklig jag var att Chiba var dräktig och hur spänd jag var över att äntligen få ha egna kattungar!! När Chiba började mjaua från badrummet förstod jag att något var på g. Jag bäddade med filtar och handdukar och ringde min kompis som har haft många kattungar själv och frågade om det var något jag kunde göra. Hon sa att katterna mest sköter det själv, och det gjorde Chiba.
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Tre fina små missar hade hon i sig. Två svarta och en röd, Diego blev tvåa.
Så duktig hon var, en riktig naturbegåvning var hon, och hon tog så bra hand om dem.
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Här var Diego alldelese nyfödd 😍 Jag blir ju kär på nytt!
Ingen fotobeskrivning tillgänglig.
Så liten att han fick plats i handen på mig. Min absoluta favorit från början. Vi var nära att ge bort honom och behålla en av de andra kattungarna men jag blev jätteledsen så mamma hade inte hjärta att göra det, heheh 😼. 
Och såhär ser skönheten ut idag! Lika vacker och gosig då som nu! Ursh va jag saknar honom och hans mamma (min mamma och syster också såklart).
Mamma skickade just den här bilden 😍Kanske lite missnöjd över att behöva vara i koppel men så kan det vara ibland
 
Få se om jag åker och hälsar på dem idag! 

Vågen Zero Waste Butik, Religionsshaming & Bad

Igår ringde jag en kompis och frågade om hon ville ha något från zero waste butiken som nyligen öppnat i Östersund. Jag köpte tandkrämspastiller och cashewnötter, hon ville ha havregryn, mandlar och en disktrasa i linne - som hon senare täckte i tomatsås.
Eftersom det var första gången jag handlat från en sånhär butik fuckade jag upp det och höll på att hälla havegryn över hela golvet... Som tur var kom kvinnan i kassan dit och hjälpte mig så jag fick till det. Hon sa att jag inte var den första eller den sista som misslyckats med påfyllningen av burkarna. 
 
Har du handlat på en zero waste butik innan? Hur gick det? Failade du också eller är du en naturbegåvning? Berätta gärna i kommentarerna nedan 👇
Efter den bravaden gick jag mot min bil och blev stoppad av en man som fråga vilken relation jag hade med gud och om jag trodde att jag skulle komma till himlen om jag dog nu. Jag sa att jag inte hade något koppling till gud och att jag antaligen inte skulle komma till himlen heller, men att jag gör så gott jag kan för att vara en god människa i alla fall. Han sa att det inte räckte och att gud skulle straffa mig om jag inte tog till mig Jesus och hans offring, som han gjorde friviligt (mannen tryckte på den punkten). Vi stog och dividera i nog bra över 15 - 20 min om det här. Till sist tröttnade jag och sa att jag nog klarar mig och att han fick ha en trevlig dag. 
 
Får väl ställa samma fråga till dig, vad har du för relation till gud och tror du att du kommer till himlen den dag du dör? Har du tagit till dig Jesus eller gör du så gott du kan ändå?
 
Som sagt så skulle jag till min kompis och det här är utsikten från hennes brygga där jag badade med hennes barn medan hon lagade mat. Helt magiskt och inte alls så kallt i vattnet. Vi badade nog någon timme och hälde vatten och kasta sten i vattnet. Jag fick en lite fiskpedikyr av småfiskarna också, FOR FREE! Rena kapet!
Återigen känner jag mig väldigt avslappnad och nöjd med dagen!😁

Sommarkväll när den är som bäst!

Efter att ha smält bort en hel dag fick jag och Johannes nog, så vi åkte till Storsjöodjursspaningsplatsen på Frösön och badade med två kompisar. Trots att det var på kvällen var det faktiskt varmt i vattnet, efter att man doppat sig såklart. Det var otroligt skönt och väldigt uppfriskande.
Minnen som dessa är helt klart mina favoriter!