Moasadventure.blogg.se

Nytt jobb och tussig

Publicerad 2016-01-25 20:07:00 i Allmänt,

I fredags var jag på inskolning av mitt nya vik på ett mysigt, men ack så dragit dagis, i mitten av skogen stort sätt. Det var såå himla roligt att vara runt barn igen. Missförstå mig rätt, jag gillar att arbeta på ålderdomshem också men jag tror barn är mer mitt element. Har verkligen saknat att vara runt små knattarna och leka och skoja igen! De har alla möjligheter kvar och hela livet framför sig och det är som en rolig känsla att se, (inte för att inte jag har det, tänkte mer på de äldre på mitt andra jobb). Personalen verkar himla goa och trevliga också så jag hoppas jag kan få jobba där ett tag! :D

Idag hade vi miniröris och massa lek på schemat. Vi var inte ute något idag så det lär vi ju ta igen imåra, så det blir att packa tjocktröjan och täckisarna då med! Blir nog kanonis!

Lite stök och dök i vardagen..

Publicerad 2016-01-24 20:08:00 i Allmänt,

Idag, efter en tripp till Strömsund bestämde sig mamma volvo att inte köra något mer. Den ville inte helt enkelt.. Så nu står den och surar ute på gatan. Tur i oturen var ju att.... Dam dam daaah! JAG HAR FÅTT MOMMA FORD!!! För typ minder än en vecka sen. Vilken var en himla tur eftersom annars skulle varken jag eller mamma ta oss på jobbet! Så med min lilla Ford till undsättning fixades även dagens arbeten. Jag fick skjuts till jobbet av en kollega så fick mamma ta bilen till hennes jobb eftersom hon börjar senare, så fick hon hämta mig efteråt. Det gick ju det också!
 
Varje gång jag kör MIN EGEN lilla skrutt bil blir jag typ mer och mer kär i den! Jag och morfar spänderare två dagar med att gräva fram den, försöka tina/bryta upp dörrarna och sen när den äntligen startade var det som att se sin kärlek för första gången. Wow, lilla poeten i mig kom fram ^^ Men det var en cool känsla och efter det, när jag körde hem den och jag bytte batteri på den (med lite hjälp från moffa ofc.) så var det verkligen som att ¨det här är min bil¨. Så tänka sig, även jag kunde bli lite kär, även om det var i en bil, but it's something ^^
 

Liknande inlägg

Första √:en för i år!! :D

Publicerad 2016-01-20 21:47:50 i Bucket list 2016,

Som titiel lyder, så har jag idag kunnat bocka av en sak från min bucket! Nämligen andra punkten på "köpa" listan. Idag fick jag min första RIKTIGA (betalda) massage! :D yey det var inte riktigt som jag tänkte.. Jag hade bokat 50 min vilket tydligen var en helkropp, vilket jag, mitt nöt... hade missat och inte rakat benen, grett hahah. Meeeen eftersom allt händer av en anledning så kom jag nästan en kvart försent så hon han bara överkroppen (scooore)! Så det var ju trots allt dagens höjdpunkt.
Detta var en födelsedagspresent från mamma som vi bokade i förmiddags :P ända sättet för mig att få någe gjort! Grett!
 

Om

Min profilbild

Moa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela