Moasadventure.blogg.se

Skolavslutning, Stockholm och interactive introverts

Publicerad 2018-06-19 11:24:00 i Nya äventyp,

I fredags fick lillsyrran sommarlov vilket är något hon var väldigt nöjd över, fattar inte att hon redan är 14 år... Betyder det att jag är gammal nu...? Helt sinnessjukt.. Det var en väldigt fin avslutning med massa sång, några sånger man till och med kände till *mind blown*. Syrran är i den blåa känningen längst fram. (Skrev mer i första inläggen meeeeen det försvann...)
Efter skolavslutningen var det bara att åka till Östersund och packa och städa lägenheten (eftersom jag inte kommer vara där på ett tag) och sedan invänta lördagen då jag skulle strax innan 8 ta tåget ner till Stockholm. I vanlig ordning så tog jag en cirka 3 timmars powernap efter att ha städat lägenheten så det vart inte många timmars sömn för mig, inte heller på tåget sov jag så mycket. Väl nere i Stockholm, utan en sekunds försening från tågets sida, ringde jag till Felicia som bor där och bad henne komma och gå på stan med mig, vilket hon inom en tid gjorde. Det var sjukt roligt att träffas igen, vi virra runt lite i Gamla stan då ingen av oss är där så ofta, och vid 5 tiden åkte jag till Mia som jag skulle gå på interactive introverts showen med.
Showen var väldigt intressant och det var kul att se Dan Howel (f.d. danisnotonfire) och Amazing Phil live! För den som inte vet är det två youtubare och tittade väldigt mycket på som tonåring men har inte sett på dem så mycket som vuxen (höhöh, jag är vuxen nu :3). Det var skönt och kändes lite som att knyta ihop det kapitlet från mitt förflutna, lite som när jag och Felicia såg på One Direction efter att varit lätt bessat av dem i sisådär ett år kanske. Då det var himla kul och udda upplevelse att se dem live. 
Efter showen åkte vi på en hemmafest hos någon av Mias kompisar, det var trevligt folk men som den pentionär jag är hade jag hellre varit hemma, inrullad i en täck-burrito och tittat på Netflix, meeeeen man kan inte få allt.
Dagen efter det alltså söndagen åkte jag hem till Felicia och bara satt och åt kladdkaka och snackade skit med henne hela, well, dagen och natten basiclly. Det var sjukt härligt att få träffa henne igen då vi som yngre nästintill satt ihop i höften. Det är skönt med sådana vänner som man inte behöver träffa varje dag men ändå har kvar vänskapen för varandra, cheesey men sant :).
 
Nästa dag, alltså måndagen var det dags för mig att åka tillbaka men inte förrän vid 5 tiden, så vi alla tre, Felicia, Mia och jag tog tillfället tillakt och strosade runt på Stockholm gator (vilka vet jag dock inte, det var Mia som fick vara kartläsare). Efter vad som verkarde vara en evighets strosande hittade vi en vintage affär och gick in och tittade runt. Jag var väldigt imponerad då sådana affärer inte är så vanliga här uppe. Sedan tog vi lunch vid ett woffenställe också med vintage tema, där wofflorna var enorma och inredlignen retro. De hade till och med en jukebox, vilken jag tror jag var mest facinerad av. Efter det följde de mig till tåget och vinkade av mig, så började resan hemåt igen.
 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Moa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela