Moasadventure.blogg.se

Hej små kakor!

Publicerad 2015-06-29 00:02:00 i Allmänt,

Hej på er! Nu är studenten och allt stök med det avklarat!! Skolan är klar och blev det den 5/6, skönt! Orkar inte lägga upp nå bilder på det ^^. Veckan efter studenten jobbade på ålderdomshemmet i Hammerdal och ännu veckan efter åkte jag till Stockholm med momma och Tindra. Fick åka tåg själv och beställa taxi själv. Va typ det läskigaste jag gjort... Men mina vuxenpoäng gick iaf i taket efter det! En stund iaf.. Stockholm var nice o jag fick leka stor i en och en halv dag, och på de dagarna han jag inse att jag är fascinerande och typ jätte folkskygg för folk i allmänhet. Jag han också gå och bli frälst mitt på ljusa dan på öppen gata utanför centralstationen, som jag gör ett inlägg om sen. Sen när vi kom hem började jag jobba igen och trivs som tusan där! Sen har sommaren bara flytit på som den ska.
 
Lördag 27/6
På fredagen åkte Emmelie och jag till Hammarn där vi sov från fredag till lördag på hotel och hade lite hotelmys bestående av godis och en dokumentär och vilka fördelar utbildning har, rätt intressant om ni frågar mig.
Dagen efter åkte vi flak upp till Hammarbacken och träffade lite folk, kikade på snygga gamla bilar och sen på kvällen cruisade runt en stund på Hammarn. Sen fick jag sova hos min vän Amanda och hennes sambo ute i ingenstans på deras lilla idyliska gård!
 
 
Söndag 28/6
På söndagen var det Tupperware för hela slanten. Jag ska nu själv börja sälja och fick ihop tillräkligt till start kittet och lite annat. Känns ju jättebra! Det här känns även lite som en utmaning och/eller övning för att övervinna min blyghet. Ibland fattar jag inte hur jag tänker.. Men allt ska ju provas så varför inte? Jag har alltid gillar att sälja saker och har velat jobba med det länge, jultidningarna var en favosysla som barn och detta är typ jultidningar 2.0 adult edition, så förhoppningsvis kommer det flyta på och vara roligt! 
 

Liknande inlägg

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Moa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela