Axplock av årets julklappar

Nu kommer ett axplock av julklapparna jag fick i år. Av syrran fick jag två Holo Taco-nagellack (som är gjorda av youtubaren SimplyNailLogical, som vi båda tittar på) i färgerna Zyler the cat och Menchie the cat (Zyler är hennes röda katt och Menchi är hennes grå katt, så nagellacken är baserade på dem). 
Av en av mina bästa och äldska vänner fick jag The Nessie Family!!! Har velat ha den enda sedan jag såg dem hos henne första gången och nu fick jag äntligen en egen lite Nessie familj.
Skrev ju igår att vi fick GW-spelet men vi fick också ett Foosball spel vilket var väldigt roligt. Så de två ska jag ta med mig hem så kan vi ha Foosball turnering och GW-kvällar 😁.
 
Sedan fick jag även TVÅ eltandborstar 🙈, en av mormor och en av Johannes, men nu lär tänderna bli väldigt rena och fina. Fick även fler julklappar men de här var de jag tyckte var roligast att dela med mig av. 
 
Imorgon bär det av hem igen med Johannes (antagligen), längtar hem även om Tilisen stannar hos mormor och morfar över nyår. Där har hon det gått plus att hon får slappna av lite emellan allt bilåkande.
 
Det var allt jag hade för den här gången, ha det bäst!


Julafton med GW - Inte helt fel

Vilken härlig jul! Igår åkte jag till mamma med Tila då jag inte ville lämna henne hemma över jul. Johannes skjutsade jag till sin familj, så han firar där. Av hans familj fick jag en trälåda med glögg och ett ljus samt en godispåse. Imorse tog jag sovmorgon och det var så skönt å sova i mamma säng. Väckte mamma genom att gapskratta i sömnen så hon trodde jag grina.
 
Har ni någonsin skrattat i sömnen? Det är en underbart fantastisk känsla och en skitrolig upplevelse.
 
På eftermiddagen kom mormor och morfar och vi åt lite, surra på, lassade och väntade in Kalle som vanligt. Efter det var det middag och kaffe innan klapparna skulle öppnas. Trots att jag inte önskat mig så mycket blev det en hel del packet åt mig också. Jag och syrran fick ett lufthockeybord - fast i trä och istället för luft skjuter en iväg puckarna med ett gummiband. Det var askul att spela. Vi fick också GW spelat och var jättekul att spela även om vi nog enbart förstod oss på hälften av reglerna. Först var jag GW och sen var syrran det.
Efter det var det lite mer tvtittande innan mormor och morfar åkte och tog med sig Tila hem. Det var faktiskt rätt jobbigt att lämna ifrån mig henne men jag vet att hon har det super hos dem plus att mammas katter och hon inte gick ilag. Så det var nog det bästa i alla fall.
Här är vår fina, fina gran som syrran pyntat.
Dagens miss vart dock att jag önskat mig en eltandborste och både mormor och Johannes köpte en åt mig. Så det blev dagens opsi. Nu har jag i alla fall en reserv haha!
 
Hur var er jul? Hoppas ni fick en lika snötäckt jul som vi😁

Sista jobbdagen innan jul!

Hej på er! 
 
Idag klockan 16:00 tog jag min julledighet. Är ledig enda fram till den 28, så lite långledigt nu en vecka framåt. Så skönt. Även om jag har börjat älska att jobba igen. På mitt förra jobb var det alltid jättestressigt och jag mådde fruktansvärt både på och utanför jobbet, men inte ens ett uns av den känslan finns kvar här. Jag älskar mina kollegor och känner att de verkligen vill att alla på jobbet ska må bra och att de tar hand om varandra där och barnen jag jobbar med as störtsköna! Den kombinationen gör verkligen att en mår superbra och vill jobba. Sen är det såklart också skönt att vara timvikarie och så bestämma lite själv hur och när en vill jobba.
Imorgon ska vi nog dra iväg till familjerna och invänta julafton. Jag åker hem igen juldagen då jag gärna inte vill köra så långt i mörkret, det har varit många olyckor längs vägarna tydligen, fruktansvärt! Idag såg jag blåljus påvägen hem efter jobbet. Så alla som ska ut på vägarna får ta det extra lugnt tycker jag, nu när det är plus och minus grader om var annat. 
 
Till något roligare då. 
I år har jag verkligen kört hårt på julklappsrimen och faktiskt kommit på några egna bra rim. Så ska bli kul att få läsa upp dem på jul, lär ju bli jag som blir tomte i år igen :D
 
Hur brukar ni fira jul? Har ni en tomte som kommer och besöker er eller får ni agera sånt själv? Brukar ni rima på julklapparna? 
 
God Jul!