Moasadventure.blogg.se

Universitet!!

Publicerad 2017-09-10 17:19:00 i Nya äventyp, Universitet,

Imorgon blir börjar på nästa äventyr, ett äventyr som förhoppningsvis varar 3 år! 

Hur ska jag kunna binda upp mig i tre år??

Turism och destinationsutveckling är en linje eller program jag funderat på länge. Så för några veckor sen peppade en kompis mig till att göra en sen ansökan och hoppas på det bästa; sagt och gjort, jag ansökte, fick en liten, liten panikattack och sen tänkte inte så mycket på det. Tiden gick och nu i fredags var jag hos en annan kompis och kikade in på int outlook och ta mig fan, där var godkännandet av antagan och nån länk jag skulle acceptera and shit.
 
Veckan innan hade jag sagt till momma att det skulle ta tid, alltså typ månader.
Men nej då! Så i fredags åkte jag på eftermiddagen in till stan å försökte hitta böcker men det fanns inte... Inte bra; eller jag vet ju inte det, det kanske går ett tag ändå.. Sen gick jag till MIUN där jag ska studera och gick runt där som en virrhöna och hittade ingenting. Jag tänkte att det var bäst att hitta klassrummet DÅ och inte springa runt måndag morgon och inte hitta; och bra var väll det... Jag som sagt, jag hittade INGENTING. Jag hittade något som liknade en lönndörr och gick in. Där bland alla rum fanns EN kvinna som stod och jobbade, som tur var kunde hon hjälpa mig hitta en annan lönndörr som gick till korridoren jag skulle till.

Så nu när jag vet vart jag ska så känns det mycket bättre och jag är en smula mindre nervös.. Fortfarande väldigt nervös, men en smula mindre nu, tror dessutom att jag är mer exalterad än nervös.

Moffa tycker jag är fånig som vanligt; "Men va fan, om du klara Machu Picchu klarar du väll det här..?"
Vilket är sant, det lär ju int va svårare än så, eller?
 
Summan av kardemumman; imorgon blir en stor dag, början på resten. Jag kommer ju komma in en vecka sent så vi får se hur det går. Meeen det är sjukt skönt att ha tagit tag i min utbildning och att jag kom in så snabbt, vilket jag är väldigt tacksam för!

Om

Min profilbild

Moa

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela