Julfix fjärde december

Hej mina fina!

Dagens schema var ursprungligen att åka på Jamtlis julmarknad med några kompisar men det blev att vi ställde in det. Istället tog jag en promenad till mamma och spenderade min dag med henne. Stella fick följa med då det är bra om hon får sova här eftersom jag ska jobba lång dag imorgon, så då slipper hon vara ensam så länge. Hon och Molly var som galna och har sprungit runt och busat i flera timmar men nu har de äntligen lugnat ner sig.

Istället för marknad fick jag massa julklappsinslagning gjort och massa rim skrivna. Nu är nästan alla julklapparna jag ska ge inslagna och de flesta har ett självskrivet rim. Det tycker jag har varit roligast men att skaffa julklappar till de andra i familjen, hitta på fyndiga rim.

 

Min vackra amaryllis har precis slagit ut! Efter att ha åkt i golvet två gånger känns det jättehärligt att se den slå ut. Det trodde jag inte den skulle göra.

Imorgon är det andra advent och som sagt ska jag jobba, känns skönt att få ett långpass på en söndag då det ger lite extra pengar.

Hur ser er helg ut? Är alla julklappar inköpta och inslagna redan eller är ni mer en sista minuten-shoppare?

Kram på er tills nästa gång!